ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019(+TRAILERS)

  Το έτος που μας πέρασε ήταν πολύ παραγωγικό όσον άφορα τα παιχνίδια που βγήκαν με τίτλους όπως το Red Dead Redemption 2 και το Black Ops 4 να κλέβουν την παράσταση και από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής το 2019 θα είναι εξίσου δυνατό!

   Είναι σχεδόν εξουθενωτικό να παραμείνει κάνεις up-to-date με όλες τις καινούριες κυκλοφορίες για αυτό και εμείς αποφασίσαμε να σας βγάλουμε απο τον κόπο και να σας παρουσιάσουμε τους ανερχόμενους τίτλους που εμείς ξεχωρίσαμε!

The Division 2

Πλατφόρμα: PS4, Xbox One, PC
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 15 Μαρτίου 2019

 Το Division 2 ή για να είμαστε ακριβείς Tom Clancy's The Division 2,λαμβάνει χώρο και τόπο στην μελλοντική Αμερικάνικη δυστοπία.Πιο συγκεκριμένα το σκηνικό μεταφέρεται από τη Νέα Υόρκη που ήταν στο Prequel,στην Ουάσιγκτον.
  Το παιχνίδι βρίσκεται  ώρες πριν την κυκλοφορία και κάποια απο τα καινούρια features που έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής είναι η μεγαλύτερη γκάμα τακτικών επιλόγων,η επιλογή συγκεκριμένων classes άλλα και η μεγάλη ποικιλία σε cosmetics!

Sekiro: Shadows Die Twice

Πλατφόρμα: PS4, Xbox One, PC
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 22 Μαρτίου 2019

 Το ξέρουμε ότι δεν είναι νέα προσθήκη στα the Bloodborne ή Dark Souls series άλλα υπάρχουν αρκετά παρόμοια στοιχειά από την FromSoftware από οτι είδαμε στην E3 που μας κάνουν να είμαστε αρκετά αισιόδοξοι για αυτόν τον τίτλο.
 Το παιχνίδι έχει να κάνει με Samurai και λαμβάνει τόπο στην μακρινή Ιαπωνία ενώ οι developers έχουν προσθέσει και αρκετά στοιχειά της Γιαπωνέζικης μυθολογίας.Όσον αφορά το gameplay,το παιχνίδι είναι third-person open world με στοιχειά fighting και stealth και εχει σίγουρα πολύ αίμα!

Days Gone

Πλατφόρμα: PS4
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 26 Απριλίου 2019

Ο πρώτος τίτλος αποκλειστικά για PS4 για το 2019 είναι το Days Gone!
  Πρόκειται για άλλο ένα post-apocalyptic παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο ο παίχτης καλείται να περιηγηθεί και να επιβιώσει σε έναν κόσμο γεμάτο zombies και εχθρούς .
 Ο λόγος που κάνει αυτο το παιχνίδι να ξεχωρίζει από άλλα παρόμοια παιχνίδια επιβίωσης είναι η προσθήκη ενός εντελώς καινούριου mechanic που θα επιτρέπει στον παίχτη να ελέγξει και να οδηγήσει ορδές από zombies σε στρατηγικά σημεία όπως π.χ βάσεις εχθρών!






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια