ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SITES ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τα τελευταία χρόνια, ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που έχει περιέλθει η χώρα, πολλοί είναι αυτοί που στρέφονται σε site με αγγελίες για να κάνουν τις αγορές τους αντί να αγοράζουν καινούρια προϊόντα,γλιτώνοντας έτσι και εξοικονομώντας αρκετά χρήματα. Εμείς, στο thefeleki.blogspot.com καθίσαμε,βρήκαμε και ξεχωρίσαμε τα sites που κατά τη γνώμη μας ειναι τα καλυτερα και λειτουργικότερα για αυτή τη δουλειά!

1. Facebook MarketPlace



To facebook έχει μπει για τα καλά στα σπίτια μας, με πάνω απο 2 δισεκατομμύρια χρήστες το facebook χαρακτηρίζεται και δικαιωματικά ο βασιλιάς των social media και σίγουρα δε θα μπορούσε να λείπει από την πλατφόρμα αυτή ένα δικό της ηλεκτρονικό "παζάρι". Η όλη διαδικασία είναι πολύ εύκολη τόσο για τον "πωλητή" όσο και για τον "πελάτη". Χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά αλλά και φίλτρα αναζήτησης(π.χ τοποθεσία,είδος,κτλπ) δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη, εύκολα και απλά, να βρει προσφορές που τον συμφέρουν. Οι συναλλαγές γίνονται μετά από συνεννόηση καθώς το site δε διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών.


Για να επισκεφτείς το site πάτησε εδώ

2. Car.gr



Τι γίνεται όμως όταν θες να βρεις κάτι πιο συγκεκριμένο όπως για παράδειγμα ένα..όχημα? Το car.gr δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβώς το λόγο και εδώ και πολλά χρόνια πάρα πολλοί Έλληνες το χρησιμοποιούν για να αγοράσουν ή να πουλήσουν κάποιο όχημα. To site είναι πολύ σωστά διαμορφωμένο για μια εύκολη αναζήτηση και σε αυτό φιλοξενούνται αγγελίες από μηχανάκια και ανταλλακτικά μέχρι και σκάφη! Οι αγγελίες είναι πολύ λεπτομερείς καθώς ο πωλητής πρέπει να υποβάλει λεπτομερώς την αγγελία του, καταγράφοντας απαραίτητες πληροφορίες όπως χιλιόμετρα, κατάσταση οχήματος, έτος κατασκευής κτλπ. Αν λοιπόν θέλετε να μπείτε στην αγορά για κάποιο όχημα το www.car.gr είναι ένα πολύ καλό μέρος για να αρχίσετε την αναζήτηση σας!

Για να επισκεφτείς το site πάτησε εδώ

3. Noiz.gr



Το συγκεκριμένο site απευθύνεται κυρίως σε μουσικούς, τεχνικούς ήχου αλλά και σε αυτούς που τους ενδιαφέρουν εξαρτήματα για υπολογιστές. Στο Noiz.gr φιλοξενούνται αγγελίες για όργανα, μικτές, καλώδια, μικρόφωνα αλλά και εξαρτήματα υπολογιστή όπως κάρτες ήχου, επεξεργαστές και όλα τα παρεμφερή! Με μια απλή εγγραφή μπορείς να πουλήσεις και να αγοράσεις εξοπλισμό σε πολύ καλές τιμές αλλά πάντα με δική σου ευθύνη καθώς οι συναλλαγές γίνονται έπειτα από συνεννόηση και ευθύνη των ενδιαφερομένων.

Για να επισκεφτείς το site πάτησε εδώ

4. xe.gr



Φυσικά από μια τέτοια λίστα δε θα μπορούσε να λείπει και το www.xe.gr . Η ψηφιακή έκδοση της Χρύσης Ευκαιρίας είναι ίσως το μεγαλύτερο και πιο γνωστό site για αγγελίες. To site φιλοξενεί αγγελιες κάθε είδους, από ρούχα και κινητά μέχρι αγγελίες εργασίας και εύρεσης κατοικίας. Ο μεγάλος αριθμός υποκατηγοριών λύνει τα χέρια του χρηστή και τα φίλτρα αναζήτησης κάνουν την αναζήτηση πιο εξειδικευμένη.

Για να επισκεφτείς το site πάτησε εδώ

5. Jobfind.gr



Το www.jobfind.gr είναι ίσως το καλύτερο ελληνικό site για εύρεση εργασίας. Η αναζήτηση γίνεται χρησιμοποιώντας τα φίλτρα της ιστοσελίδας χωρίζοντας έτσι τις αγγελίες με βάση τη φύση της δουλειάς. Παράλληλα το site σου δίνει τη δυνατότητα να ψάξεις ανα περιοχή για να βρεις δουλειές που είναι πλησίον σου. Ο χρήστης με μια απλή εγγραφή και το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να στείλει απευθείας το βιογραφικό του στον εργοδότη γλυτώνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο!

Για να επισκεφτείς το site πάτησε εδώ

6. spitogatos.gr



Όπως προδίδει και το όνομα, το www.spitogatos.gr φιλοξενεί αγγελίες ακινήτων. Στην ιστοσελίδα αυτή μπορεί κανείς να βρει αγγελίες για αγοροπωλησίες ακινήτων και ενασκήσεις. Το site σου δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσεις για σπίτι, γη, επαγγελματικό και σπίτια που προορίζονται για φοιτητές.Η αναζήτηση γίνεται με βάση την περιοχή, το κόστος και τα τετραγωνικά μετρά του οικοδομήματος.

Για να επισκεφτείς το site πάτησε εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια